KUAH – Maroko.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY VNITŘNOSTI / 




INGREDIENCE: 600 g skopových jater, 300 g skopového loje, 1 lžičky mletého pepře, 1 lžička pálivé mleté papriky, 1 lžička drceného kmínu. POSTUP PŘÍPRAVY: Játra a lůj nakrájíme na menší kousky, játra asi na třícentimetrové, lůj na ještě menší a napícháme na jehly. Posypeme směsí pepře, pálivé papriky a kmínu a opečeme. Solíme až po upečení. Pokud nejsme muslimové, můžeme pokrm připravit i z vepřových jater. Lůj však musí být skopový. Podáváme s chlebem.

KUAH – Maroko. KUAH – Maroko.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1404 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz